Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1174
Название: Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамелі
Авторы: Савченко, Олеся Миколаївна
Сиза, Ольга Іллівна
Гаврик, Марія Валеріївна
Ключевые слова: фітоекстракти
природні антиоксиданти
льодяникова карамель
phytoextracts
natural antioxidants
lollipop caramel
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Савченко, О.М. Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамелі / О.М. Савченко, О.І. Сиза, М.В. Гаврик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.299-311.- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено біохімічні та бактерицидні властивості фітоекстрактів базиліка, кориці, шавлії, гвоздики, спіруліни, шкірки та кісточок плодів граната. Запропоновано рецептуру льодяникової карамелі підвищеної харчової цінності з фітодобавкою на основі шкірки плодів граната. Фітодобавка збагачує вироби природними антиоксидантами, вітамінами, має бактерицидні властивості, не впливає на ведення та параметри технологічного процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1174
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.3.pdf369,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.