Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1174
Title: Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамелі
Authors: Савченко, Олеся Миколаївна
Сиза, Ольга Іллівна
Гаврик, Марія Валеріївна
Keywords: фітоекстракти
природні антиоксиданти
льодяникова карамель
phytoextracts
natural antioxidants
lollipop caramel
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Савченко, О.М. Перспективність використання фітоекстрактів у виробництві льодяникової карамелі / О.М. Савченко, О.І. Сиза, М.В. Гаврик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.299-311.- ІSSN 232-39-190
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Досліджено біохімічні та бактерицидні властивості фітоекстрактів базиліка, кориці, шавлії, гвоздики, спіруліни, шкірки та кісточок плодів граната. Запропоновано рецептуру льодяникової карамелі підвищеної харчової цінності з фітодобавкою на основі шкірки плодів граната. Фітодобавка збагачує вироби природними антиоксидантами, вітамінами, має бактерицидні властивості, не впливає на ведення та параметри технологічного процесу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1174
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.3.pdf369,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.