Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Название: Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Костенко, Станіслав Миколайович
Ключевые слова: системна динаміка
імітаційна модель
інфрачервоне жарення
відбивач
біфштекс
витрати
system dynamic
simulation model
infrared frying
reflector
steak
expenses
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В.О. Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1 / В.О. Потапов, С.М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.219-225. - ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Шляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективним
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.3.pdf341,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.