Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorКостенко, Станіслав Миколайович-
dc.date.accessioned2016-12-30T09:20:23Z-
dc.date.available2016-12-30T09:20:23Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПотапов В.О. Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1 / В.О. Потапов, С.М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.219-225. - ІSSN 2312-3990ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1175-
dc.description.abstractШляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективнимru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)-
dc.subjectсистемна динамікаru_RU
dc.subjectімітаційна модельru_RU
dc.subjectінфрачервоне жаренняru_RU
dc.subjectвідбивачru_RU
dc.subjectбіфштексru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectsystem dynamicru_RU
dc.subjectsimulation modelru_RU
dc.subjectinfrared fryingru_RU
dc.subjectreflectorru_RU
dc.subjectsteakru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.titleСистемно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3.pdf341,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.