Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1176
Название: Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Ключевые слова: механохімічні процеси
нанотехнологія
дрібнодисперсне подрібнення
неферментативний біокаталіз-механоліз
нанокомплекси
біополімери
гетерополісахариди
mechanochemical processes
nanotechnology
fine grinding
non-enzymatic biocatalysis-mehanolysis
nanocomplex
biopolymers
heteropolysaccharides
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.В. Котюк та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 111-127. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено механохімічні процеси під час розробки нанотехнологій білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній наноформі. Як інновацію використовували дрібнодисперсне подрібнення термообробленої сировини, яке супроводжується процесами неферментативного біокаталізу-механолізу важкорозчинних нанокомплексів біополімерів (гетерополісахаридів і білків) в розчинну форму. Розкрито суть механізмів процесів. Розроблено нанотехнологію отримання добавок із гороху в наноформі з рекордним вмістом БАР (біологічно активних речовин).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1176
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.9.pdf487,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.