Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1177
Название: Виробництво рослинного замінника молока
Авторы: Д’яконова, Анжела Костянтинівна
Степанова, Вікторія Сергіївна
Ключевые слова: замінник
горіхи
технологія
виробництво
екстрагування
substitute
milk
nuts
technology
manufacturing
extraction
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Д’яконова А.К. Виробництво рослинного замінника молока / А.К. Д’яконова, В.С. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 127-136. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено особливості виготовлення оздоровчих продуктів із рослинної сировини. Розроблено технологію виробництва рослинного замінника молока на основі ядра волоського горіха, наведено схему виробництва горіхового напою та шляхи подальшого використання в складі харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1177
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.10.pdf266,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.