Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179
Title: Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Дуб, Володимир Васильович
Дуб, Ангеліна Вікторівна
Keywords: фарш
подрібнення
м’ясорубка
дисперсність
властивість
mince
grind
grinder
dispersion
property
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дюкарева, Г.І. Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них / Г.І. Дюкарева, В.В. Дуб, А.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.311-321 .- ІSSN 232-39-190
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Досліджено вплив конструктивних параметрів м’ясорубок, а саме діаметра отворів ножових решіток, на таку властивість січених м’ясних виробів та напівфабрикатів, як питома площа поверхні м’ясних фаршів. Розроблено оригінальну лабораторну установку, призначену для визначення дисперсності м’ясних фаршів, використання якої дозволяє більш точно розрахувати площу поверхні дисперсних продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.4.pdf286,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.