Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179
Название: Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Дуб, Володимир Васильович
Дуб, Ангеліна Вікторівна
Ключевые слова: фарш
подрібнення
м’ясорубка
дисперсність
властивість
mince
grind
grinder
dispersion
property
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дюкарева, Г.І. Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них / Г.І. Дюкарева, В.В. Дуб, А.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.311-321 .- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив конструктивних параметрів м’ясорубок, а саме діаметра отворів ножових решіток, на таку властивість січених м’ясних виробів та напівфабрикатів, як питома площа поверхні м’ясних фаршів. Розроблено оригінальну лабораторну установку, призначену для визначення дисперсності м’ясних фаршів, використання якої дозволяє більш точно розрахувати площу поверхні дисперсних продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.4.pdf286,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.