Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorДуб, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorДуб, Ангеліна Вікторівна-
dc.date.accessioned2016-12-30T09:36:53Z-
dc.date.available2016-12-30T09:36:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДюкарева, Г.І. Вплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із них / Г.І. Дюкарева, В.В. Дуб, А.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.311-321 .- ІSSN 232-39-190ru_RU
dc.identifier.issn232-39-190-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1179-
dc.description.abstractДосліджено вплив конструктивних параметрів м’ясорубок, а саме діаметра отворів ножових решіток, на таку властивість січених м’ясних виробів та напівфабрикатів, як питома площа поверхні м’ясних фаршів. Розроблено оригінальну лабораторну установку, призначену для визначення дисперсності м’ясних фаршів, використання якої дозволяє більш точно розрахувати площу поверхні дисперсних продуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТ-
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)-
dc.subjectфаршru_RU
dc.subjectподрібненняru_RU
dc.subjectм’ясорубкаru_RU
dc.subjectдисперсністьru_RU
dc.subjectвластивістьru_RU
dc.subjectminceru_RU
dc.subjectgrindru_RU
dc.subjectgrinderru_RU
dc.subjectdispersionru_RU
dc.subjectpropertyru_RU
dc.titleВплив конструктивних параметрів м’ясорубок на товарознавчі властивості січених м’ясних напівфабрикатів і виробів із нихru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.4.pdf286,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.