Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Название: Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Самойчук, Кирило Олегович
Левченко, Любомир Васильович
Ключевые слова: гомогенізація
емульсія
молоко
гомогенізатор
диспергування
теорія
homogenization
pulsation homogenizer
energy consumption
theory
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г.В. Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі / Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.226-233.- ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Знайдено рівняння для визначення кратності обробки емульсії залежно від параметрів пульсаційного гомогенізатора: подачі емульсії в апарат, діаметра поршня (робочої камери), частоти й амплітуди коливання поршня. Показано зв’язок між ступенем гомогенізації та кратністю обробки. Обґрунтовано існування оптимального значення подачі емульсії в пульсаційний апарат, за якого якість обробки оптимальна, а енерговитрати мінімальні
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.4.pdf297,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.