Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Левченко, Любомир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-30T09:37:43Z | - |
dc.date.available | 2016-12-30T09:37:43Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г.В. Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі / Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.226-233.- ІSSN 2312-3990 | ru_RU |
dc.identifier.issn | 2312-3990 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180 | - |
dc.description.abstract | Знайдено рівняння для визначення кратності обробки емульсії залежно від параметрів пульсаційного гомогенізатора: подачі емульсії в апарат, діаметра поршня (робочої камери), частоти й амплітуди коливання поршня. Показано зв’язок між ступенем гомогенізації та кратністю обробки. Обґрунтовано існування оптимального значення подачі емульсії в пульсаційний апарат, за якого якість обробки оптимальна, а енерговитрати мінімальні | ru_RU |
dc.publisher | Харків:ХДУХТ | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24) | - |
dc.subject | гомогенізація | ru_RU |
dc.subject | емульсія | ru_RU |
dc.subject | молоко | ru_RU |
dc.subject | гомогенізатор | ru_RU |
dc.subject | диспергування | ru_RU |
dc.subject | теорія | ru_RU |
dc.subject | homogenization | ru_RU |
dc.subject | pulsation homogenizer | ru_RU |
dc.subject | energy consumption | ru_RU |
dc.subject | theory | ru_RU |
dc.title | Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Вип. 24. - 2016 (тех.) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.