Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorЛевченко, Любомир Васильович-
dc.date.accessioned2016-12-30T09:37:43Z-
dc.date.available2016-12-30T09:37:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДейниченко Г.В. Вплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторі / Г.В. Дейниченко, К.О. Самойчук, Л.В. Левченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C.226-233.- ІSSN 2312-3990ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180-
dc.description.abstractЗнайдено рівняння для визначення кратності обробки емульсії залежно від параметрів пульсаційного гомогенізатора: подачі емульсії в апарат, діаметра поршня (робочої камери), частоти й амплітуди коливання поршня. Показано зв’язок між ступенем гомогенізації та кратністю обробки. Обґрунтовано існування оптимального значення подачі емульсії в пульсаційний апарат, за якого якість обробки оптимальна, а енерговитрати мінімальніru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)-
dc.subjectгомогенізаціяru_RU
dc.subjectемульсіяru_RU
dc.subjectмолокоru_RU
dc.subjectгомогенізаторru_RU
dc.subjectдиспергуванняru_RU
dc.subjectтеоріяru_RU
dc.subjecthomogenizationru_RU
dc.subjectpulsation homogenizerru_RU
dc.subjectenergy consumptionru_RU
dc.subjecttheoryru_RU
dc.titleВплив кратності обробки молочної емульсії в пульсаційному гомогенізаторіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.4.pdf297,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.