Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1181
Название: Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристиками
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Скрипка, Лідія Іванівна
Абрамова, Тетяна Сергіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Ключевые слова: неферментативний каталіз
механоліз
заморожування
низькотемпературне подрібнення
твердий сичуговий сир
нанокомплекси
плавлені сирні вироби
non-enzymatic catalysis
mechanolysis
freezing
fine-dispersed grinding
rennet cheese
nanocomplexes
melted cheese products
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристиками / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, О.О. Юр’єва та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 155-178. – ISSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено новий метод глибокої переробки сичугових сирів в плавлені сирні вироби без солей-плавильників із використанням заморожування та дрібнодисперсного подрібнення. Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу-кріомеханолізу та заморожування сичугових сирів під час підготовки до плавлення які призводять до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатних нанокомплексів у розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція й трансформація в наноформу (на 55…60%). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми вказаних процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1181
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.12.pdf1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.