Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1185
Название: Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталя Василівна
Дьяков, Олександр Георгійович
Ключевые слова: кріопаста
кріопорошок
міцність
реологічні характеристики
мармелад
спін-спінова релаксація
cryo-paste
cryo-powder
strength
rheological characteristics
marmalade
spin-spin relaxation
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова, М.В. Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому / М.В. Артамонова, Н.В. Шматченко, О.Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.321-330 .- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив кріопаст із айви, яблук, моркви, гарбуза, винограду і кріопорошків із шипшини, обліпихи та винограду на реологічні характеристики мармеладу желейно-фруктового. Виявлено, що додавання рослинних кріодобавок сприяє утворенню міцніших драглів із підвищеною пружністю і пластичністю. Визначено час спін-спінової релаксації нових видів мармеладу з добавками. Установлено, що внесення рослинних кріопаст і кріопорошків позитивно впливає на технологічний процес виробництва мармеладу желейно-фруктового на пектині.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1185
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.5.pdf287,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.