Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
Title: Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировини
Authors: Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Keywords: інтенсифікація
розробка
роторно-плівковий апарат
вальцьова ІЧ-сушарка
плодово-ягідна сировина
сушений напівфабрикат
intensification
development
rotary-film evaporator
rotary dru-dryer m IR
fruit and berry raw materials
dried cake mix
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кіптела Л.В. Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировини / Л.В. Кіптела, О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016- Вип.2(24). - C.247-257.- ІSSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Розроблено технологічне обладнання для виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів. Удосконалено процес концентрування фруктового пюре в роторно-плівковому апараті за рахунок створення турбулентного режиму в нагрівальній оболонці апарата до вмісту 28…45% СР та подальше досушування отриманої пасти у вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 85…92% СР для виробництва сушених рослинних напівфабрикатів високої якості зі значним вмістом БАР
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.6.pdf438,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.