Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
Название: Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировини
Авторы: Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ключевые слова: інтенсифікація
розробка
роторно-плівковий апарат
вальцьова ІЧ-сушарка
плодово-ягідна сировина
сушений напівфабрикат
intensification
development
rotary-film evaporator
rotary dru-dryer m IR
fruit and berry raw materials
dried cake mix
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кіптела Л.В. Інтенсифікація апаратів для виробництва сушених напівфабрикатів із плодово-ягідної сировини / Л.В. Кіптела, О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016- Вип.2(24). - C.247-257.- ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технологічне обладнання для виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів. Удосконалено процес концентрування фруктового пюре в роторно-плівковому апараті за рахунок створення турбулентного режиму в нагрівальній оболонці апарата до вмісту 28…45% СР та подальше досушування отриманої пасти у вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 85…92% СР для виробництва сушених рослинних напівфабрикатів високої якості зі значним вмістом БАР
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.6.pdf438,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.