Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1187
Название: Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання
Авторы: Брикова, Тетяна Миколаївна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: виноград
порошки
пісочне печиво
зберігання
grape
powders
shortbread biscuits
storage
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Брикова, Т.М. Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання / Т.М. Брикова, Н.В. Гревцева, О.В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.330-344 .- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості пісочного печива з додаванням порошків виноградних кісточок та виноградних шкірочок під час зберігання. Вивчено процеси накопичення вільних жирних кислот та перекисних сполук під час зберігання печива. Показано, що внесення досліджувальних добавок гальмує ці процеси за рахунок вмісту великої кількості речовин з антиоксидантною активністю, що дозволяє подовжити термін зберігання пісочного печива.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1187
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.6.pdf326,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.