Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1187
Title: Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання
Authors: Брикова, Тетяна Миколаївна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Keywords: виноград
порошки
пісочне печиво
зберігання
grape
powders
shortbread biscuits
storage
Issue Date: 2016
Citation: Брикова, Т.М. Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання / Т.М. Брикова, Н.В. Гревцева, О.В. Самохвалова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.330-344 .- ІSSN 232-39-190
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості пісочного печива з додаванням порошків виноградних кісточок та виноградних шкірочок під час зберігання. Вивчено процеси накопичення вільних жирних кислот та перекисних сполук під час зберігання печива. Показано, що внесення досліджувальних добавок гальмує ці процеси за рахунок вмісту великої кількості речовин з антиоксидантною активністю, що дозволяє подовжити термін зберігання пісочного печива.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1187
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.6.pdf326,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.