Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1188
Title: Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення
Authors: Осипенко, Олексій Панасович
Баранов, Володимир Іванович
Ковальов, Олександр Володимирович
Осипенко, Вячеслав Олексійович
Бабко, Євген Миколайович
Якобчук, Роман Леонідович
Keywords: алкогольні напої
сировина для виробництва
якість і безпечність
дегустаційна оцінка
alcoholic drinks
raw materials for production
quality and safety
tasting score
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення / О.П. Осипенко, В.І. Баранов, О.В. Ковальов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24).- C.344-351.- ІSSN 232-39-190.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Abstract: Проведено аналіз споживання алкогольних напоїв і сировини для їх виробництва. Наведено способи та методи контролю якості алкогольних напоїв і впливу мікродомішок на їх споживчі властивості. Наведено основні напрями вдосконалення виробництва алкогольних напоїв на сучасному рівні розвитку технології.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1188
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.7.pdf232,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.