Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1188
Название: Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення
Авторы: Осипенко, Олексій Панасович
Баранов, Володимир Іванович
Ковальов, Олександр Володимирович
Осипенко, Вячеслав Олексійович
Бабко, Євген Миколайович
Якобчук, Роман Леонідович
Ключевые слова: алкогольні напої
сировина для виробництва
якість і безпечність
дегустаційна оцінка
alcoholic drinks
raw materials for production
quality and safety
tasting score
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Якість і безпечність алкогольних напоїв та рекомендації щодо їх визначення / О.П. Осипенко, В.І. Баранов, О.В. Ковальов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24).- C.344-351.- ІSSN 232-39-190.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз споживання алкогольних напоїв і сировини для їх виробництва. Наведено способи та методи контролю якості алкогольних напоїв і впливу мікродомішок на їх споживчі властивості. Наведено основні напрями вдосконалення виробництва алкогольних напоїв на сучасному рівні розвитку технології.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1188
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.7.pdf232,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.