Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1189
Название: Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Шипко, Ганна Миколаївна
Червоний, Віталій Миколайович
Постнова, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: ультразвук
гомогенізація
молоко
частота
розмір
дисперсна фаза
ultrasound
homogenization
milk
frequency
size
dispersed phase
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль / Г.М. Постнов, Г.М. Шипко, В.М. Червоний, О.М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.258-266.- ІSSN 2312-3990
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень щодо використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. Результати досліджень сприятимуть формулюванню основних технологічних, експлуатаційних та екологічних вимог для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, а також запропонуванню принципової схеми апаратурного оформлення відповідного процесу
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1189
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.7.pdf270,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.