Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1189
Title: Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Шипко, Ганна Миколаївна
Червоний, Віталій Миколайович
Постнова, Ольга Миколаївна
Keywords: ультразвук
гомогенізація
молоко
частота
розмір
дисперсна фаза
ultrasound
homogenization
milk
frequency
size
dispersed phase
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвиль / Г.М. Постнов, Г.М. Шипко, В.М. Червоний, О.М. Постнова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.258-266.- ІSSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень щодо використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. Результати досліджень сприятимуть формулюванню основних технологічних, експлуатаційних та екологічних вимог для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, а також запропонуванню принципової схеми апаратурного оформлення відповідного процесу
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1189
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.7.pdf270,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.