Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1190
Название: Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошків
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Павлюк, Ігор Миколайович
Дьяков, Олександр Георгійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Затула, Аліна Валентинівна
Ключевые слова: мікроскопічний метод
дисперсія порошків
аналіз знімків порошків
диференційні функції розподілу
microscopic method
dispersion of powders
screen analysis of powders
differentiated distribution function
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Застосування мікроскопічного методу для дисперсійного аналізу харчових порошків / М.І. Погожих, І.М. Павлюк, А.О. Борисова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24).- C.352-360.- ІSSN 232-39-190.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Краткий осмотр (реферат): Подано один із методів дисперсійного аналізу – мікроскопічний метод для підвищення точності даних і порівняльний аналіз описаного методу з іншими популярними методами. Метод мікроскопії дозволяє аналізувати особливості форми, текстури та структури поверхні розглянутих зразків продовольчої сировини. Цей факт має велике значення тоді, коли порошки використовуються в подальшому для отримання хімічно активних гетерогенних сумішей, які застосовуються в харчовій промисловості. Знайдено оптимальний розмір частинок і найбільш оптимальні апроксимуючі криві для порошків різного ступеня дисперсії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1190
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.1.pdf285,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.