Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1192
Title: Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас
Authors: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Keywords: дисперсна система
напруга зсуву
фаршева маса
disperse system
shear stress
forcemeat mass
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крамаренко, Д.П. Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.360-368 .- ІSSN 232-39-190
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень реологічних властивостей дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас. Отримано залежності основного реологічного показника для фаршевої системи  граничної напруги зсуву. Досліджено зміни граничної напруги зсуву від зміни співвідношення компонентів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1192
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.2.pdf318,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.