Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1192
Название: Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас
Авторы: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Ключевые слова: дисперсна система
напруга зсуву
фаршева маса
disperse system
shear stress
forcemeat mass
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крамаренко, Д.П. Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас / Д.П. Крамаренко, Н.І. Гіренко, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.360-368 .- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень реологічних властивостей дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих мас. Отримано залежності основного реологічного показника для фаршевої системи  граничної напруги зсуву. Досліджено зміни граничної напруги зсуву від зміни співвідношення компонентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1192
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.2.pdf318,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.