Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
Title: Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій
Authors: Демидова, Анастасія Олександрівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Кіндрашина, Аліна Сергіївна
Березка, Тетяна Олександрівна
Keywords: окиснення
токофероли
флавоноїди
синергізм
oxidation
tocopherols
flavonoids
synergy
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій / О.Ф. Аксьонова, А.О. Демидова, А.С. Кіндрашина, Т.О. Березка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.368-378 .- ІSSN 232-39-190
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Abstract: Досліджено сумарний інгібуючий вплив токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій. Доведено синергетичний ефект між токоферолами та флавоноїдами. Установлено, що екстрактивні речовини, одержані з пагонів чорниці, мають антиоксидантні властивості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
ISSN: 232-39-190
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.3.pdf272,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.