Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
Название: Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій
Авторы: Демидова, Анастасія Олександрівна
Аксьонова, Олена Федорівна
Кіндрашина, Аліна Сергіївна
Березка, Тетяна Олександрівна
Ключевые слова: окиснення
токофероли
флавоноїди
синергізм
oxidation
tocopherols
flavonoids
synergy
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Установлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій / О.Ф. Аксьонова, А.О. Демидова, А.С. Кіндрашина, Т.О. Березка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.368-378 .- ІSSN 232-39-190
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено сумарний інгібуючий вплив токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій. Доведено синергетичний ефект між токоферолами та флавоноїдами. Установлено, що екстрактивні речовини, одержані з пагонів чорниці, мають антиоксидантні властивості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
ISSN: 232-39-190
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.3.pdf272,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.