Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДемидова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorКіндрашина, Аліна Сергіївна-
dc.contributor.authorБерезка, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-12-30T10:59:57Z-
dc.date.available2016-12-30T10:59:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУстановлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій / О.Ф. Аксьонова, А.О. Демидова, А.С. Кіндрашина, Т.О. Березка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2(24). - C.368-378 .- ІSSN 232-39-190ru_RU
dc.identifier.issn232-39-190-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1193-
dc.description.abstractДосліджено сумарний інгібуючий вплив токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олій. Доведено синергетичний ефект між токоферолами та флавоноїдами. Установлено, що екстрактивні речовини, одержані з пагонів чорниці, мають антиоксидантні властивості.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТ-
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(24)-
dc.subjectокисненняru_RU
dc.subjectтокоферолиru_RU
dc.subjectфлавоноїдиru_RU
dc.subjectсинергізмru_RU
dc.subjectoxidationru_RU
dc.subjecttocopherolsru_RU
dc.subjectflavonoidsru_RU
dc.subjectsynergyru_RU
dc.titleУстановлення характеру спільного антиоксидантного впливу токоферолів і флавоноїдів на процес окиснення олійru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.3.pdf272,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.