Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/130
Title: Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: технологія харчування
виробництво продуктів харчування
показники якості
безпека харчових продуктів
сировина
технологічні властивості
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1 / О.В. Самохвалова, М.В. Артамонова, Н.В. Гревцева та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2014. – 230 с.  – ISBN 978-966-405-344-7.
Abstract: Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/130
ISBN: 978-966-405-344-7
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХМКВ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools