Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1309
Название: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Методичні рекомендації
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: менеджмент
підприємства торгівлі
ресторанне господарство
менеджмент організацій
практичні заняття
семінарські заняття
управління підприємствами
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. методичні рекомендації для практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» ”/ уклад. С.С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі.- Харків: ХДУХТ, 2015.- 82с.
Краткий осмотр (реферат): Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1309
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КМО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод_реком_для_практ_та_семін_занять_МРГТ.PDF742,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.