Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1321
Название: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: менеджмент
ресторанне господарство
торговий менеджмент
менеджмент організацій
адміністрування
самостійна робота
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства: методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»/ уклад. С.С. Ткачова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі.- Харків: ХДУХТ, 2014.- 40с.
Краткий осмотр (реферат): Метою навчальної дисципліни «Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства» є формування у майбутніх спеціалістів та магістрів з менеджменту організацій і адміністрування системи знань та комплексу спеціальних вмінь щодо здійснення ефективного управління підприємствами торгівлі та ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1321
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КМО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичні_рекомендації_для_самост_роботи_МТРГ.PDF903,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.