Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1324
Title: Менеджмент підприємств галузі: методичні вказівки до семінарських і практичних занять для студентів спеціальності 7.091707 «Технологія зберігання, консервуваннята переробки м’яса»
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: менеджмент
основи менеджменту
управління підприємством
підприємства м’ясопереробної галузі
практичні заняття
тестові завдання
Issue Date: 2007
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Менеджмент підприємств галузі. Методичні вказівки до семінарських і практичних занять для студентів спеціальності 7.091707 «Технологія зберігання, консервуваннята переробки м’яса» /уклад.: С.С. Ткачова, О.П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі.– Харків: ХДУХТ, 2007. – 34 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1324
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КМО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ткачова__Ткаченко_Метод_для_практич_занять_оконч.PDF556,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.