Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1391
Title: Менеджмент підприємств ресторанного господарства. Навчальний посібник
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: менеджмент
підприємства
ресторанне господарство
ефективність управління
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткачова С.С. Менеджмент підприємств ресторанного господарства: навч. посібник/ С.С. Ткачова, О.П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі.– Харків: ХДУХТ, 2009. – 190 с.
Abstract: Навч. посібн. «Менеджмент підприємств ресторанного господарства» розроблено для студентів спеціальностей інженерно- технологічного факультету (інституту) відповідно до робочої програми дисципліни. Матеріали навчального посібника подані у прийнятній для вивчення послідовності: теоретичні положення, питання для обговорення, тестовий контроль, завдання для самостійної роботи, тематика рефератів. Усі теоретичні положення розглянуто з позиції значущості для управління підприємствами ресторанного господарства. Запропоновано оптимальне співвідношення завдань, для виконання яких студентам достатньо вивчити теоретичний матеріал, а також творчих завдань, в яких необхідно проявити самостійність та відповідальність керівника під час розв’язання ситуацій та прийняття управлінських рішень. Навч. посібн. призначений для студентів денної та заочної форм навчання, може успішно використовуватись як для аудиторної роботи, так і для самостійного вивчення дисципліни «Менеджмент підприємств ресторанного господарства».
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1391
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники (КМО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.