Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Title: Автоматизація виробничих процесів. Підручник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Keywords: харчова промисловість
автоматизація
торгово-технологічне обладнання
харчові виробництва
проектування
вимірювання
технологічні параметри
схеми автоматизації
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Автоматизація виробничих процесів: підручник / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2014. – 186 с. – ISBN 978-966-405-355-3.
Abstract: Викладено методи автоматичного вимірювання технологічнх параметрів харчових виробництв. Розглянуто елементи теорії й техніки автоматичного регулювання виробничих процесів. Наведено основи проектування систем автоматизації, приклади систем автоматизації типових технологічних процесів харчових виробництв. Розглянуто схеми автоматизації торгово-технологічного обладнання галузі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
ISBN: 978-966-405-355-3
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри процесів та устаткування харчової та готельно-ресторанної індустрфї ім. М.І. Бєляєва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реп.ек.229030 Учебник Автоматизация orig.pdf4,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.