Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 13.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2010Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості. Методичні вказівкиДавидова, Оксана Юріївна; Балацька, Наталя Юріївна
2014Інфраструктура підприємства. Організація ремонтного господарства. Методичні вказівкиДавидова, Оксана Юріївна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна
2015Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві/ Опорні конспекти лекційДавидова, Оксана Юріївна
2015Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2015Раціоналізація виробничого процесу. Методичні вказівки до практичних занятьБрикова, Тетяна Миколаївна; Давидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
2016Організація в галузі (виробництво). Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2014Розрахунки виробничого циклу за різних способів поєднання операцій. Методичні вказівки для практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050100 «Економіка підприємства»Давидова, Оксана Юріївна
2012Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібникДавидова, Оксана Юріївна; Писаревський, Ілля Матвійович; Ладиженська, Р.С.