Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 14.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна
2015Організація в галузі. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2012Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Організація та виконання курсового проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Балацька, Наталія Юр'євна
2011Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Усіна, Алла Іванівна
2011Моделювання процесу підготовки та проведення дегустації вина. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Усіна, Алла Іванівна
2013Організація та виконання дипломного проекту. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Навчальний посібникВарипаєва, Людмила Миронівна; Малюк, Людмила Петрівна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління. Методичні вказівки.Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна