Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 11.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу”Ткачова, Світлана Сергіївна
2014Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»Ткачова, Світлана Сергіївна
2009Менеджмент підприємств ресторанного господарства. Навчальний посібникТкачова, Світлана Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна
2012Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства. ПрактикумМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїТкачова, Світлана Сергіївна
2011Організація роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиМалюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Усіна, Алла Іванівна
2017Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Тестовий тренінгТкачова, Світлана Сергіївна
2016Системи менеджменту в ресторанному господарстві. Конспект лекційТкаченко, Ольга Петрівна
2012Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління. Методичні вказівки.Малюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна; Варипаєва, Людмила Миронівна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна