Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 15.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Методичні рекомендації для організації самостійних занять з фізичного виховання та спорту студентів ХДУХТЛевченко, Михайло Олександрович; Пляшешник, Анатолій Миколайович; Кудряшов, Ігор Олександрович; Артюгін, Арнольд Валерійович
2014Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі. Методичні рекомендаціїМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна
2008Методичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки “спеціаліст”, “магістр” за спеціальністю “Менеджмент організацій” всіх форм навчанняТкачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Магістерські роботи. Методичні рекомендації щодо виконання та захисту магістерських робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 8.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2006Магістерські роботи. Методичні рекомендації щодо виконання та захисту магістерських робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 8.050201 “Менеджмент організацій”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна; Левченко, Антоніна Василівна
2003Методичні вказівки з виконання та захисту дипломних робіт для студентів факультету менеджменту спеціальності 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”Яцун, Леонід Миколайович; Ткачова, Світлана Сергіївна
2013Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів за темою: “Стратегічний аналіз середовища підприємства ресторанного господарства за методологією SWOT-аналізу”Ткачова, Світлана Сергіївна
2014Менеджмент торгівлі та ресторанного господарства. Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»Ткачова, Світлана Сергіївна
2013Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Логістика» для студентів напряму підготовки 140101 «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Балацька, Наталія Юріївна; Брикова, Тетяна Миколаївна
2006Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Ткачова, Світлана Сергіївна; Ткаченко, Ольга Петрівна