Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1586
Title: Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Журавльов, Сергій Володимирович
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Keywords: технологічне обладнання
підприємства
середній бізнес
малий бізнес
харчові виробництва
техніка
технологічні комплекси
проектування
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу: навч. посіб. / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін. – Харків: ХДУХТ, 2015. – 312 с.: іл. – ISBN 978-966-405-399-7.
Abstract: Навчальний посібник складається з трьох частин, які були раніше підготовлені та видані окремо. У ньому узагальнено відомості про стан технічного забезпечення м’ясопереробних, молокопереробних, хлібопекарських і кондитерських підприємств малого та середнього бізнесу. Наведено сучасні форми організації технологічних комплексів із виробництва продуктів харчування та описано провідне технологічне обладнання. Посібник призначається для навчання студентів-механіків ВНЗ харчового профілю, також може бути використаний студентами інженерних спеціальностей технологічного напряму під час розгляду питань, пов’язаних із проектуванням підприємств малого та середнього бізнесу, конструюванням та експлуатацією окремих видів обладнання, зокрема технологічних комплексів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1586
ISBN: 978-966-405-399-7
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.