Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1602
Название: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі. Конспект лекцій
Авторы: Михайлова, Олена Валентинівна
Чорна, Марина Віталіївна
Ключевые слова: інноваційна діяльність
економічна ефективність
інноваційні процеси
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій з дисципліни для магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.:М.В. Чорна, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2017. – 100 с.
Краткий осмотр (реферат): Конспект лекцій з курсу "Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі" має за мету сформувати у магістрів систему всебічних знань у сфері специфічних методів та інструментів аналітичної роботи, вмінь виконання основних функцій управління інноваційними процесами у готельно-ресторанному бізнесі та впровадження рішень у практичну діяльність підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1602
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання (КЕПХТ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.