Навчально-методичні видання (ТППОМ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 2 из 2
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Технологія консервованих продуктів функціонального призначення. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спецеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу"Какадій, Юлія Петрівна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2017Технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу"Какадій, Юлія Петрівна; Котюк, Тетяна Валеріївна ; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 2 из 2