Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) (нов) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 16 из 16
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Автоматизація харчових виробництв малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЗагорулько, Андрій Миколайович ; Загорулько, Олексій Євгенович; Кіптела, Людмила Василівна
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Каріна Володимирівна; Грищенко, І.М.; Тюрікова, І.С.; Антоненко, А.В.; Магалецька, І.А.; Паламарек, К.В.; Собко., А.Б.; Сушич, М.І.; Довга, О.О.; Ліфіренко, О.С.
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Каріна Володимирівна; Грищенко, І.М.; Тюрікова, І.С.; Антоненко, А.В.; Магалецька, І.А.; Паломарек, К.В.; Собко, А.Б.; Сушич, М.І.; Довга, О.О.; Ліфіренко, О.С.
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Лабораторний практикумЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олегович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Автоматизація виробничих процесів. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2015Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини. Навч.посібникПак, Андрій Олегович; Погожих, Микола Іванович
2013Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2005Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2010Технологічні основи машинобудування.У 2 ч. Ч.2. Спеціальна частина. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2014Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 16 из 16