Навчально-методичні видання (КПААХВ) (нов) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Технологічне обладнання галузі (Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу).Ч. 1. Лабораторний практикум у 4-х ч.Бабкіна, Ірина Володимирівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Розрахунок та конструювання обладнання малих харчових виробництв. Лабораторний практикум у 2-х ч. Частина 1. Конструювання і розрахунок основних вузлів і деталей апаратів харчової промисловості.Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Частина 1. Гідростатика та гідродинаміка. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Опорний конспект лекційМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Процеси та апарати харчових виробництв. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна
2016Технологічне обладнання харчових виробництв та галузі. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна
2014Машини для транспортування неперервної дії. Частина 2. Стрічковий конвеєр. Методичні вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна
2012Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Автоматизація виробничих процесів. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт, самостійного вивчення та виконання індивідуальних завдань для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка»Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Шевченко, Андрій Олександрович; Загорулько, Андрій Миколайович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12