Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1654
Title: Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівки
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Keywords: технологічне обладнання
харчові виробництва
переробне виробництво
проектування
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обладнання для подрбнення.Ч.2. Розрахунок кутера: метод. вказ. для викон. курс. проекту з дисц. "Технол. обладнання харч. виробництв та галузі", "Технолог. обладн. малих харч. вир-в" студ, які навч. за спец.7.05050313- обладн. харч. та перероб.вир-в. / укл.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, Б.В. Ляшенко, С.В. Михайлова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2015. – 17 с.
Abstract: Виконання курсового проекту є завершальним етапом вивчення теорії та практичного застосування знань з дисциплін «Технологічне обладнання харчових виробництв та галузі» або «Технологічне обладнання малих харчових виробництв». Мета виконання курсового проекту – закріпити та поглибити знання з дисципліни, набути практичних навичок застосування цих знань у роботі з проектними матеріалами. Тематика курсового проекту пов’язана з проектуванням технологічного обладнання харчових виробництв. При цьому враховуються напрямки розвитку харчової промисловості в Україні, досягнення науки і техніки на сучасному етапі, перспективи розвитку галузей і зарубіжний досвід.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1654
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КПААХВ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реп.ек.(ро1769)Куттер2014_-_методичка.PDF983,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.