Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1668
Название: Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation
Авторы: Pavlyuk, R.
Pogarskaya, V.
Radchenko, L.
Tauber, R.
Timofeeva, N.
Ключевые слова: глибока переробка
каротиновмісні овочі
паротермічна обробка
дрібнодисперсне подрібнення
пароконвекційна піч
продукти у наноформі
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, L. Radchenko, R. Tauber, N. Timofeeva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. -№ 4/11 (82). - P. 36-43.- DOI: 10.15587/1729-4061.2016.76232
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розроблено метод глибокої переробки каротин-вмісних овочів – альтернативний кріогенній обробці. Метод заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення з використанням нового покоління обладнання, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу. Новий метод дозволяє більш повно використати біологічний потенціал сировини (у 2…3 рази більше) і отримати харчові продукти в наноформі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1668
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
RadchenkoTauberTimof 2016.pdf713 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.