Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1676
Название: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Ключевые слова: кріодеструкція
наноструктуроване пюре
заморожування
біологічно активні речовини
білок
низькотемпературне подрібнення
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.С. Мацiпура, Н.П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий - 2015. - № 6/10 (78). – С.24-28.- DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;6/10 (78)
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1676
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Маціпура 2015.pdf273,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.