Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1677
Название: Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Каплун, О.А.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: кріогенне заморожування
інновації
хлорофілвмісні овочі
броколі
брюссельська капуста
рідкий азот
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів / Р.Ю. Павлюк, О.С. Погарський, О.А. Каплун, С.М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. -2015. - № 6/10 (78). – С. 42-47.- .DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56111
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;6/10 (78)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) – хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного «шокового» заморожування дозволяє не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1677
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Погарський 2015.pdf360,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.