Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1689
Title: Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. Колективна монографія
Other Titles: NUTRITION: innovation aspects of technologies, energy efficient production, storage and marketing
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Потапов, Володимир Олексійович
Радченко, Микола Іванович
Савицька, Наталія Леонидівна
Keywords: інноваційні технології
маркетингова діяльність
енергоефективне зберігання
енергоефективного виробництва
Issue Date: 2016
Publisher: Світ книг
Citation: Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія / за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. Потапова, проф. М.І. Радченко, проф. Н. Л. Савицької. – Х. : Світ книг, 2016. – 546 с.
Abstract: У монографії з позиції інноваційного підходу розкрито проблемні питання теоретичного обґрунтування та розробки технологій, енергоефективного виробництва та зберігання, а також маркетингові інструменти формування та розвитку ринку продуктів для повноцінного харчування. Призначено для аспірантів, магістрів, студентів технологічних та економічних спеціальностей, фахівців маркетингових служб.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1689
ISBN: 978-966-2678-49-9
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ_2016_CD.pdf14,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.