Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorРадченко, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСавицька, Наталія Леонидівна-
dc.date.accessioned2017-05-29T15:27:31Z-
dc.date.available2017-05-29T15:27:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПовноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія / за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. Потапова, проф. М.І. Радченко, проф. Н. Л. Савицької. – Х. : Світ книг, 2016. – 546 с.ru_RU
dc.identifier.isbn978-966-2678-49-9-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1689-
dc.description.abstractУ монографії з позиції інноваційного підходу розкрито проблемні питання теоретичного обґрунтування та розробки технологій, енергоефективного виробництва та зберігання, а також маркетингові інструменти формування та розвитку ринку продуктів для повноцінного харчування. Призначено для аспірантів, магістрів, студентів технологічних та економічних спеціальностей, фахівців маркетингових служб.ru_RU
dc.publisherСвіт книгru_RU
dc.subjectінноваційні технологіїru_RU
dc.subjectмаркетингова діяльністьru_RU
dc.subjectенергоефективне зберіганняru_RU
dc.subjectенергоефективного виробництваru_RU
dc.titleПовноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу. Колективна монографіяru_RU
dc.title.alternativeNUTRITION: innovation aspects of technologies, energy efficient production, storage and marketingru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Монографії та навчальні посібники кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ_2016_CD.pdf14,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.