Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1690
Название: Моделювання технологічних процесів харчових виробництв. Навчальний посібник
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Ключевые слова: масообмінні процеси
механічні хіміко-технологічні процеси
моделювання
технологічні процеси харчових виробництв
тепломасообмінні апарати
Дата публикации: 2008
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В. О. Моделювання технологічних процесів харчових виробництв: навч. посіб. / В.О. Потапов. – Харків: ХДУХТ, 2008. – 148 c.
Краткий осмотр (реферат): У начальному посібнику викладено теоретичні основи моделювання процесів харчових виробництв. Розглянуто принципи експериментального, аналітичного, емпірико-аналітичного методів моделювання. Надано відомості про методи статистичного аналізу та обробки експериментальних даних. Наведено приклади складання фізико-математичних моделей найбільш поширених технологічних процесів: механічних, гідромеханічних, теплообмінних, масообмін них, хімічних та біохімічних. Посібник містить приклади розв'язання конкретних задач та запитання для самоконтролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1690
ISBN: 978-966-405-088-0
Располагается в коллекциях:Монографії та навчальні посібники (КХТТПМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
н.п. Моделювання.pdf3,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.