Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1698
Title: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками
Other Titles: Antioxidant capacity determination of fruit jelly and marshmallow with plant additives
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Шматченко, Наталія Василіївна
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: dietary supplements
antioxidant
plant
fruit jelly
marshmallow
Issue Date: 2016
Publisher: Світ книг
Citation: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна, Н.В. Шматченко, С.М. Губський // ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія / за ред. проф. В. В. Євлаш, проф. В. О. Потапова, проф. М.І. Радченко, проф. Н. Л. Савицької. – Х. : Світ книг, 2016. – с. 117-142.
Series/Report no.: ;Розділ 4
Abstract: The last decades are characterized by a persistent deterioration of health indicators, according to the WHO: the average life expectancy continues to decline, the incidence is increasing. Among the causes of morbidity and mortality in the leading posi-tion occupied by cardiovascular diseases and cancer, the development of which is related to nutrition. The level of breastfeeding reduced health outcomes and anthropometric characteristics of children, adolescents, and people's health deteriorating. On this basis, the basic requirements for dietary supplements must be effectiveness and safety. They need to normalize the physiological processes that underpin livelihoods and prevent the action of xenobiotics, the consequences of poor eating habits that inhibit the natural defense mechanisms of the human.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1698
ISBN: 978-966-2678-49-9
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chapter 4_2016.pdf2,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.