Навчально-методичні видання (КХМГХ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 41
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Пакет контрольних завдань для комплексної перевірки знань студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність "Пілюгіна, Інна Сергіївна; Отрошко, Наталя Олександрівна; Упатова, Олена Іванівна
2012Харчові добавки. Метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчанняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна
2011Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій. Метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"Мурликіна, Наталя Віталіївна; Упатов, Олексій Вікторович; Упатова, Олена Іванівна
2012Харчові добавки. Метод. вказівки до самост. роботи та викон. індивідуальних навч-дослідних завд. з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємство"Євлаш, Вікторія Владленівна; Добровольська, Олена Владиславівна
2011Хімічні основи харчових технологій. Загальна та неорганічна хімія. Метод. вказ. для самост. підгот. та проведення лаб. занять за темою "Хімічний зв'язок" з використанням системного пакету HyperChem для студ. напрямку підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Аксьонова, Олена Федорівна; Антонов, Олексій Валентинович; Отрошко, Наталя Олександрівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2012Методичні вказівки для самостійної роботи та контролю знань з дисципліни "Хімія" (Модуль 1. Загальні основи аналітичної хімії) за допомогою комп'ютерної тестової системи на основі програми Hyper Test для студентів напряму підготовки 6.030510Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017General chemistry. Lecture notes for specialties: 131 "Applied Mechanics", 133 "Branch machine building", 142 "Power machine building"Аксьонова, Олена Федорівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Торяник, Дмитро Олександрович; Архипова, Вікторія Олександрівна
2017Хімія та методи дослідження сировини й матеріалів. Розділ 2. Фізична хімія сировини та товарів. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Отрошко, Наталя Олександрівна
2017Харчова хімія. Розділ 3. Фізична та колоїдна хімія. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Губський, Сергій Михайлович
2017Дисперсні системи. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Отрошко, Наталя Олександрівна
2017Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна
2017Навчальні контролюючі тести з дисципліни"Технічна мікробіологія" для студентів Навчально-наукового інституту технології та бізнесу напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Старостенко, Богдана Олександрівна
2017Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів. Методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Мурликіна, Наталя Віталіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Аксьонова, Олена Федорівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Частина 1. Методичні вказівки до самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Отрошко, Наталя Олександрівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія. Методичні вказівки та індивідуальні завдання з дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Упатова, Олена Іванівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна
2013Основи біохімії та фізіології харчування. Практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2011Практикум з біологічної хімії. Навчальний посібник для студентів технологічних (спеціальності ТХ 8.091711;ТХК 8.091702; ТКО 7.091706; ТМ 7.091709) факультетівЦибань, Лілія Степанівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Горбань, Віктор Григорович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Серік, Максим Леонідович; Дуденко, Ніна Василівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 41