Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1701
Title: Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівки
Authors: Бабкіна, Ірина Володимирівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Keywords: машини
конвеєр
обладнання
транспортування
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості: метод. вказ. для практ. роб., самост. вивч. та викон. інд. завд. з курсу "Механізація вантажно-розвантажувальних, транспортних та складських робіт" для студ. спец. 131 "Прикладна механіка" бакалавр / уклад.: В.М. Михайлов, А.О. Шевченко, І.В. Бабкіна, С.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 30c.
Abstract: Дисципліна "Механізація вантажно-розвантажувальних, транспортних та складських (ВРТС) робіт" дає студенту знання, необхідні для підготовки до виробничо-технологічної діяльності, пов'язаною з експлуатацією транспортуючих машин і механізмів, вантажопідйомних машин різних технологічних автоматизованих комплексів харчових виробництв. Частина 1 "Основні положення" циклу методичних вказівок "Машини для транспортування неперервної дії" включають практичну роботу та завдання для самостійного вивчення. Метою є надання студентам знань щодо призначення та класифікації машин неперервної дії; характеристики та властивостей вантажів, що транспортуються;галузей застосування конвеєрів; режимів роботи, класів використання та характеристики умов роботи; принципів розрахунку та проектування конвеєрів та ін. відносно комплексної механізації ВРТС робіт на підприємствах харчових виробництв.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1701
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КПААХВ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка Механизация ч1.pdf365,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.