Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Название: Жири у виробництві харчової продукції. Монографія
Авторы: Шильман, Лев Залманович
Сімакова, Інна Володимирівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Федак, Наталія Василівна
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Усатюк, Світлана Іванівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Адріана
Перцевой, Федір Всеволодович
Ключевые слова: жири
зберігання харчових продуктів
рослинні жири
очищення
Дата публикации: 2016
Издательство: Суми: Університетська книга
Библиографическое описание: Жири у виробництві харчової продукції: монографія / Л.З. Шильман, І.В. Сімакова, Н.В. Камсуліна та ін.; під заг. ред. Л.З. Шильмана. – Суми: Університетська книга , 2016. – 278 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії на основі огляду літератури і досліджень авторів освітлені різні аспекти використання жирів у виробництві харчової продукції і змін, які при цьому в жирах відбуваються. Книга буде корисною фахівцям харчовій промисловості, аспірантам, студентам і викладачам ВУЗів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Располагается в коллекциях:Монографії, навчальні посібники (КТХ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографiя_Шил_ман_А5_278стр+.pdf14,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.