Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1732
Title: Проектування підприємств з основами САПР. Збірник довідково-нормативних матеріалів
Authors: Дроменко, Олена Борисівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: проектування САПР
збірник
м'ясопереробні підприємства
технологічні розрахунки
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проектування підприємств з основами сапр: зб. довід.-нормат. матеріалів для технологічного проектування підприємств м'ясної промисловості до практ. занять, дипломного проектування та сам. роботи для студ. спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Л.А. Скуріхіна, О.Б. Дроменко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 45с.
Abstract: Основою теоретичної підготовки студентів інженерно-технологічного факультету є знання, одержані з навчальних курсів дисциплін "Проектування підприємств з основами САПР", "Проектування та реконструкція підприємств галузі" та "Проектування м'ясопереробних підприємств". В процесі вивчення навчальних курсів викладаються основні напрямки в організації проектування, наводяться методики технологічних розрахунків, тощо. Для виконання технологічних розрахунків на практичних заняттях, в дипломному проектуванні та самостійній роботи студентів, необхідно мати довідкові матеріали. Відсутність в достатній мірі підручників і нормативних документів для виконання технологічних розрахунків і обумовила розробку "Збірника довідкових методичних матеріалів до практичних занять, дипломного проектування та самостійної роботи", який містить пакет інформаційних таблиць для проектування основних цехів м'ясо-жирового корпусу, холодильника та м'ясокомбінату.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1732
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри технології м'яса

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_САПР_табл._2016.pdf946,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.