Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1735
Title: Системи менеджменту в ресторанному господарстві. Конспект лекцій
Authors: Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: ресторанне господарство
конспект лекцій
менеджмент
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Системи менеджменту в ресторанному господарстві: конспект лекцій / розоб. О.П. Ткаченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2016. – 223с.
Abstract: В конспекті лекцій "Системи менеджменту в ресторанному господарстві" висвітлено теоретичні засади управління системами менеджменту в закладах ресторанного господарства. Основними завданнями, що мають бути вирішенні в процесі вивчення дисципліни "Системи менеджменту в ресторанному господарстві", є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління системами менеджменту підприємства ресторанного господарства на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1735
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри менеджменту організацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СМРГ.pdf6,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.