Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1767
Название: Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Пак, Аліна Володимирівна
Жеребкін, Максим Васильович
Ключевые слова: індукований тепломасообмін
метод фазового простору
узагальнена координата
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору / М.І. Погожих, А.О. Пак, А.В. Пак та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.132-143.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано аналіз процесу тепломасообміну в термостаті методом фазового простору як одного із способів якісного аналізу стану системи. Побудовано фазовий портрет тепломасообміну в термостаті для можливих характерних шляхів еволюції системи. На фазовому портреті ідентифіковано особливі точки. Описано та проілюстровано характерні шляхи еволюції системи між нестійким станом рівноваги та стійким. Відзначено особливості фазових траєкторій тепломасообміну в термостаті за умови реалізації індукованого тепломасообміну
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1767
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек 2. Погожих, Пак, Пак, Жеребкін.pdf539,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.