Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
Title: Ефективність виробництва десертної продукції з використанням уУФ-похідних молочної сировини
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Круглова, Олена Анатоліївна
Федак, Вікторія Ігорівна
Keywords: наукова розробка
економічна ефективність
рентабельність
інвестиційний проект
десертна продукція
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко, Г. В.Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини / Г.В. Дейниченко, О.А. Круглова, В.І. Федак// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.91-103.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Узагальнено теоретичні підходи до оцінювання ефективності впровадження нової продукції; наведено послідовність розрахунків для оцінювання економічної ефективності впровадження наукової розробки за критеріями рентабельності продукції, окупності проекту; доведено ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.1. Дейниченко,Круглова,Федак.pdf520 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.