Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
Название: Ефективність виробництва десертної продукції з використанням уУФ-похідних молочної сировини
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Круглова, Олена Анатоліївна
Федак, Вікторія Ігорівна
Ключевые слова: наукова розробка
економічна ефективність
рентабельність
інвестиційний проект
десертна продукція
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко, Г. В.Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини / Г.В. Дейниченко, О.А. Круглова, В.І. Федак// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.91-103.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено теоретичні підходи до оцінювання ефективності впровадження нової продукції; наведено послідовність розрахунків для оцінювання економічної ефективності впровадження наукової розробки за критеріями рентабельності продукції, окупності проекту; доведено ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1768
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.1. Дейниченко,Круглова,Федак.pdf520 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.