Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Title: | Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Гузенко, Василь Володимирович Удовенко, Олег Олександрович Омельченко, Олександр Володимирович Перекрест, Володимир Вікторович |
Keywords: | нежирна молочна сировина процес ультрафільтрації мембранна обробка барботування |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.169-178. |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25) |
Abstract: | Розглянуто питання використання мембранних процесів у харчовій промисловості під час обробки нежирної молочної сировини. Подано результати дослідження з визначення показників якості нежирної молочної сировини під час її ультрафільтраційного концентрування із застосуванням режиму барботування. Приведений хімічний склад досліджуваних видів нежирної молочної сировини до обробки ультрафільтрацією та після неї. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769 |
ISSN: | 2312-3990 |
Appears in Collections: | Вип. 25. - 2017 (тех.) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сек.2. Дейниченко, Гузенко, Удовенко....pdf | 491,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.