Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Название: Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Перекрест, Володимир Вікторович
Ключевые слова: нежирна молочна сировина
процес ультрафільтрації
мембранна обробка
барботування
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.169-178.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання використання мембранних процесів у харчовій промисловості під час обробки нежирної молочної сировини. Подано результати дослідження з визначення показників якості нежирної молочної сировини під час її ультрафільтраційного концентрування із застосуванням режиму барботування. Приведений хімічний склад досліджуваних видів нежирної молочної сировини до обробки ультрафільтрацією та після неї.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.2. Дейниченко, Гузенко, Удовенко....pdf491,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.