Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
Title: Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Перекрест, Володимир Вікторович
Keywords: нежирна молочна сировина
процес ультрафільтрації
мембранна обробка
барботування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження якісних характеристик процесу ультрафільтрації з використанням барботування нежирної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.169-178.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Розглянуто питання використання мембранних процесів у харчовій промисловості під час обробки нежирної молочної сировини. Подано результати дослідження з визначення показників якості нежирної молочної сировини під час її ультрафільтраційного концентрування із застосуванням режиму барботування. Приведений хімічний склад досліджуваних видів нежирної молочної сировини до обробки ультрафільтрацією та після неї.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1769
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.2. Дейниченко, Гузенко, Удовенко....pdf491,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.